Кокосові чіпси 1 л ZRостай для рослин

Лідер продажів!
Виробник: ZRостай
Модель: 1632-05
В наявності
Артикул: kokchps-1l-ZR
Країна: Україна

16.5
  • 16.50 грн


  • Більше купуєш, менше платиш:
    >3 шт = 15.70 грн >5 шт = 15.20 грн >10 шт = 14.50 грн
Всі варіанти даного товару:
1 л
1 л

Стислі характеристики
Об`єм, л 1
Всі характеристики


Кокосові чіпси 1 л - це органічна добавка в грунт для вирощування кімнатних рослин і, зокрема, орхідей - на 100% складається з подрібненої шкірки кокосового горіха фракції від 5 до 20 мм.

Кокосові чіпси - стійкий матеріал, який не руйнується у вологих умовах, в основному завдяки вмісту лігніну. Це унікальна властивість забезпечує йому довговічність — може використовуватися до 5 років. Кокосові чіпси можна використовувати кілька разів - промивши і висушивши їх.

Кокосові чіпси рівномірно розподіляють вологу, дозволяють повітрю циркулювати всередині субстрату, завдяки чому практично неможливо залити рослини.

Кокосові чіпси використовуються для вирощування орхідей (vendes, фаленопсисов, дендробіумів. масдевалий) та інших кімнатних рослин.

Під час використання чіпсів - субстрат не розкладається і практично не змінює свої фізико-хімічні властивості. Грунт, приготований з використанням кокосових чіпсів можна рідше поливати.

Також кокосові чіпси залишаються пористими навіть після насичення водою, що сприяє активному корені-освіти та кращому росту рослин.

Кокосові чіпси рекомендують для застосування і як готовий ґрунтовий субстрат і як складова частина ґрунту, призначеної для вирощування і розмноження більшості кімнатних рослин, а також вирощування овочів і зелені методом гідропоніки!

Переваги:

  • Стерильність - в кокосових чіпсах немає шкідливих організмів

  • Гідрофільність - кокосові чіпси «люблять» воду, тобто, будучи высушеными, з легкістю набирають вологу заново..
  • Висока водоутримувальна здатність - завдяки губкообразной структурі, кокосові чіпси утримує води до 5 разів більше власної ваги, змагаючись за цим показником з мінеральною ватою і набагато перевершуючи торф.
  • Висока воздухоемкость - забезпечує оптимальне співвідношення повітря та води в кореневій зоні.
  • Стійкість до розкладання - високий вміст лігніну в кокосі уповільнює його розкладання, завдяки чому він тривалий час (до 5 років) зберігає свої фізико-механічні характеристики, не ущільнюючись і не знижуючи вологоємність і воздухоемкость.
  • оптимальний pH - на відміну від торфу, що володіє кислою реакцією, кокос не вимагає регулювання кислотності, оскільки має сприятливий для більшості рослин рН 5,6...6,8.
  • Буфертность - певною мірою кокос здатний накопичувати поживні елементи і віддавати рослинам в разі їх нестачі.
  • Ідеальний безземельний матеріал для вирощування методом гідропоніки.

Рекомендації по застосуванню:

Продукт готовий до застосування - його не треба вспушувати, готувати - єдине - рекомендуємо трохи промити їх під проточною водою.

Додавати в субстрат для квітів до 20-30% об'єму ґрунту, рівномірно розподілити по горщику і висаджувати рослину в такий субстрат. 

Кокосові чіпси можна використовувати як основу для приготування субстрату для орхідей.

Також часто використовують кокосові чіпси у вигляді дренажу - замінивши ними класичний керамзит.

Можна використовувати при мульчуванні квітів у горщиках, знизивши таким чином втрату вологи і знизити кількість поливів.


Розміри

Об`єм, л 1
Увага: HTML не підтримується!